Portugal Guard i Uppsala

Saldeen Real Estate är ett lokalt fastighetsbolag i Uppsala.

Portugal Guard

Utmaningen:

Lokala fastighetsbolaget Saldeen Real Estate i Uppsala kontaktade oss för att få hjälp med att utveckla en staketlösning som kunde tillgodose deras specifika behov för olika fastigheter. Utmaningen var att kunden önskade en lösning där både grind och staket skulle vara väldigt starka och samtidigt vara snygga och estetiska.

Lösningen:

Demex valde att erbjuda ett system som uppfyller Skyddsklass B, Portugal Guard – vårt mångsidiga och estetiska panelsystem. Till grindarna föll valet på fyra stycken Jet-Gate i olika storlekar, i samma stil som Portugal Guard. En av dessa var extra kraftig, med stolpar i mått 400mmx400mm istället för standardmåttet på 180mmx180mm. Därutöver levererade vi en mycket kraftig skjutgrind – populära Örnporten – med en bredd på 3 meter och balk på 200mm, istället för standardalternativet Svalan, där balken är 95mm.

Detta system är utformat för att vara flexibelt och passar för en rad olika tillämpningar. För att ytterligare anpassa lösningen till kundens behov gjordes även alla stolpar extra kraftiga: 90mmx90mm istället för 60mmx60mm, som är standard för Portugal Guard.

Portugal

Resultatet:

Vi levererade ett mycket kraftigt panelsystem av över 850m Portugal Guard-stängsel i skräddarsydda, matchande färger, för extra lång hållbarhet och säkrare fastigheter. Systemet uppfyllde inte bara de praktiska kraven utan bidrog också till ett stiligt och enhetligt utseende. De specialdesignade, automatiska grindarna gjorde systemet ännu mer funktionellt och användarvänligt. Kunden använder enbart Demex produkter sedan flera år och var oerhört nöjd även med denna lösning. Själva är vi glada över att ha kunnat bidra med en högkvalitativ och skräddarsydd staketlösning för deras fastigheter i Uppsala.

Vad detta visar:

  • Demex förmåga att ta sig an komplexa utmaningar och leverera skräddarsydda lösningar.
  • Vårt engagemang för att tillgodose kundernas behov, oavsett hur krävande de är.
  • Vår förmåga att samarbeta effektivt med kunder under hela projektprocesse
demex

Vill du veta mer om hur Demex kan hjälpa dig med dina specifika behov?

Kontakta oss

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Portugal Guard i Uppsala

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.