Majo's Kennel: Salukis trivs i Demex hundgårdar

I hjärtat av den svenska landsbygden, omgiven av blomstrande fält och djupa skogar, ligger kenneln Majo’s Salukis. Här, på Ulrica Normarks vackra gård, trivs Salukis i en harmonisk miljö skapad med omsorg och kärlek. Ulrica bjuder oss på ett smakprov av sin lilla oas och delar med sig av sina erfarenheter av Demex hundgårdar.

Två hundgårdar

“Salukis kräver mycket utrymme, så vi behövde inhägna cirka 3000 m² på ett ekonomiskt, stabilt och snyggt sätt. Då vi tidigare har använt hundgårdssektioner från Demex föll valet på dem även denna gång. För att spara material och kostnader valde vi att lägga sektionerna liggande, vilket visade sig vara både praktiskt och estetiskt tilltalande. Vi använde samma upplägg på vår förra adress och det fungerade utmärkt, så vi visste att detta var rätt lösning för oss”.

Ulricas man kom på en smart lösning för att förhindra eventuella rymningsförsök; genom att lägga brädor inne i gården och marksten mot infarten såg han till att hundarna hålls trygga. Brädorna inuti gården ger extra stabilitet och markstenen vid infarten ger en ren och ordnad look samtidigt som den förhindrar erosion och håller strukturen på plats.

“För den lilla hundgården använde vi en annan metod för att säkerställa att våra hundar inte kunde gräva sig ut. Vi la stockar i botten av gården, vilket gjorde det mycket svårare för dem att gräva sig under staketet. I denna del av gården står sektionerna upprätt för att ge extra höjd och säkerhet”.

Hundgård reference

Ulrica betonar att både hon och maken är väldigt nöjda med resultatet och att de får många positiva kommentarer från grannar och besökare. Hon berättar att många uppskattar hur snygg och genomtänkt inhägnaden är, och hon är övertygad om att lösningen inte bara är funktionell utan också hållbar på lång sikt.

“Vi känner oss riktigt stolta. Den enda utmaningen vi stötte på var all sten i marken. Det krävde mycket tid och arbete att hantera, men i slutändan var det värt varje timme. Sammanfattningsvis är vi supernöjda med vår Demex hundgård och kan varmt rekommendera deras produkter till andra hundägare. Det har verkligen gjort en stor skillnad för oss och våra älskade Salukis”.

Har du egna stjärnor du vill skaffa en hundgård till?
Se vårt utbud
här!

Kontakta oss

demex

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Majo’s Kennel: Salukis trivs i Demex hundgårdar

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.