Säkring av Kineum byggarbetsplats i Göteborg

Kineum är en imponerande 27-våningars byggnad belägen i Göteborgs klassiska arbetarstadsdel Gårda, ett stenkast från centrum. Under byggandet av denna skyskrapa ställdes NCC inför utmaningen att säkra byggarbetsplatsen med högsta säkerhetsstandard.

kineum

Utmaningen:

Byggarbetsplatsen krävde en säker och effektiv lösning för att hantera åtkomstkontroll och skydd av det konfidentiella området. Det var särskilt viktigt att lösningen var anpassad för en tunnelmiljö och att den uppfyllde specifika krav på fyllning och dimensionering. Grindarna behövde vara vikbara för att minimera utrymmeskravet och staketet behövde erbjuda insynsskydd för att säkerställa sekretess och skydd.

Lösningen:

Demex gick in med ett team av ingenjörer och valde att leverera GP-Link och två Jet-Gates. Dessa grindar öppnar snabbt och kräver minimalt utrymme, vilket gör dem idealiska för byggarbetsplatser med hög säkerhet och många öppningar. För att säkerställa integritet och säkerhet, inkluderade vi även GP-link med integritetspaneler. Trots de strikta säkerhetsprotokollen och begränsningar i bildtagning, lyckades vi leverera en lösning som perfekt passade kundens behov.

kineum

Resultatet:

Leveransen genomfördes framgångsrikt och mötte alla krav trots de strikta säkerhetsprotokollen. Vi är glada att kunna dela med oss av de fantastiska bilder som visar hur våra lösningar effektivt bidrog till att säkra byggarbetsplatsen.

Vad detta visar:

  • Demex anpassningsförmåga vad gäller att möta specifika krav på säkra byggarbetsplatser, även i komplexa miljöer.
  • Vår expertis i att föreslå lösningar som passar kunden, som dessa Jet-Gates med snabba öppningar och minimalt platsbehov.
  • Effektivt samarbete med kunden genom hela processen, vilket resulterade i en säker och funktionell lösning trots strikta säkerhetskrav och arbetsmiljöutmaningar.
demex

Vill du veta mer om hur Demex kan hjälpa dig med dina specifika behov?

Kontakta oss

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Kineum i Göteborg

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.